Atestate / Certificari / Autorizatii

NOARK Romania certifica societatea TABLOMET s.r.l. cu sediul in Bucuresti, str. Pargarilor nr. 11, ca este tablotier autorizat Noark, conform contractului de parteneriat cu Noark Electric s.r.l.

Eugen Toma - Director General - Certificat Partener Autorizat

SCHRACK TECHNIK S.R.L. cu sediul in Oradea, str. Simion Barnutiu nr. 15, jud. Bihor RO 10980661 certifica prin prezenta competentele companiei : S.C. TABLOMET S.R.L. cu sediul in Bucuresti, bd. 1 Decembrie 1918, nr. 1G, sector 3, c.p. 032451, RO8984971 in realizarea tablourilor electrice certificate CEI 61439, sistem MODUL 4000 echipate cu aparataj SCHRACK TECHNIK

Iulian Smarandache - Director General - Certificat Partener Autorizat

Schneider Electric Romania certifica urmatoarele: SC TABLOMET SRL - str. Heliade intre Vii nr. 8, Bucuresti - este un partener autorizat capabil sa asambleze si sa comercializeze tablouri testate de tip PRISMA. Partenerii autorizati Schneider Electric sunt pregatiti sa utilizeze cele mai noi tehnologii, fiind auditati regulat pentru fabricatia tablourilor electrice Prisma la cele mai inalte standarde de calitate.

Vlad Rovo - Director National de Vanzari Tablotieri - Certificat Partener Autorizat

In baza contractului de parteneriat si a testarii capabilitatii tehnice, organizatorice si de asigurare a calitatii in asamblarea tablourilor de distributie xEnergy. a fost emis prezentul certificat prin care se confirma ca : TABLOMET SRL - este autorizat sa asambleze tablouri de distributie xEnergy in calitate de PARTENER OFICIAL xEnergy

Iordan Minca / Gabriel Tache - Conducere EATON ELECTRIC SRL - Certificat

SC LEGRAND ROMANIA SRL autorizeaza prin prezenta autorizatie nr. inreg.: 95/15.04.2011 pe SC TABLOMET SRL sa foloseasca produsele mentionate in prezenta autorizatie, specificand ca este atestat pentru integrarea tuturor elementelor componente ale tablourilor electrice in instalatii electrice si pentru desfasurarea activitatilor de service si acordarea de asistenta tehnica pentru toate tipurile de tablouri electrice si pentru toate componentele lor.

Calin Pascalau - Director General - Autorizatie

CertRom certifica organizatia SC TABLOMET SRL care a implementat si mentine un Sistem de Management al Calitatii pentru activitatile definite in anexa la prezentul certificat conform cerintelor din standardul SR EN ISO 9001:2008

CertRom - Organism acreditat in domeniul certificarii - Certificat ISO

S.C. TABLOMET S.R.L. respecta instructiunile de montaj specificate in documentatia tehnica EATON si indeplineste testele de rutina conform SR EN 60439-1. Tablourile asamblate de catre S.C. TABLOMET S.R.L. , cu aparatura EATON, respecta cerintele standardului SR EN 60439-1.

Iordan Minca - Administrator - Atestat Eaton

In conformitate cu Decizia presedintelui ANRE nr. 169/ 27-01-2014 se acorda Societatii Comerciale TABLOMET S.R.L. , ATESTATUL , nr. 9671/ 27-01-2014 de tip B pentru " proiectare si executare de instalatii electrice exterioare / interioare pentru incinte / constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0.4 kV " .

Niculae Havrilet - Presedinte - Atestat ANRE

Facebook