Despre noi (…)

Tabloul electric este un element vital al unei instalatii electrice. Fie ca este vorba de o cladire, de un centru comercial sau de un proces industrial, tabloul electric este elementul care trebuie sa asigure, in deplina siguranta pentru instalatie si pentru cei care o exploateaza, alimentarea cu energie a tuturor consumatorilor si functionarea tuturor consumatorilor la parametrii ceruti de aplicatia respectiva.

TABLOMET are o experienta de peste 8 ani in echiparea si productia tablourilor electrice pana la 4000 A. , avand o echipa de 16 angajati .

Compania a investit in oameni, produse si materiale, ea avand astazi la dispozitie personal cu inalta calificare si o unitate in care pot fi echipate tablouri electrice complexe sau pot fi efectuate diverse prelucrari si servicii care constituie un real suport pentru clienti.

Ce ne diferentiaza ?

Considerand ca factor important in derularea unei afaceri timpul de raspuns, TABLOMET si-a propus, inca de la inceput:
• sa vina cu o oferta cat mai completa de aparataj de joasa si medie tensiune, pentru ca un client sa gaseasca intr-un singur loc tot ce este necesar pentru o aplicatie.
• sa poarte un dialog continuu cu echipa de vanzari interna pentru cunoasterea problemelor clientilor nostri, pentru a le putea raspunde competent, de la proiectare pana la asistenta tehnica si service.
• sa sustina oferte competitive complexe si diferite a mai multor furnizori, parteneri ai nostri, spre a se plia pe necesitatile de calitate si pret cerute de clienti.

Propunerea noastra (…)

Calitatea fiecarui proiect implica o reteta unica, dar în fiecare caz sunt urmarite trei elemente: planificare atenta a managementului de proiect, utilizare de materiale de calitate si, cel mai important, o echipa experimentata si instruita, pregatita sa faca fata provocarilor.

Facebook