Servicii

Principalele servicii oferite de TABLOMET fiind :

Executie Tablouri Electrice 100%
Proiectare 85%
Suport Tehnic 95%
Mentenanta 85%

Pentru calitatea produsului final, lucram cu nume mari in domeniul echipamentelor  electrice.

Oferim partenerilor nostri pachetul complet: consultanta, ofertare, uzinare tablouri, livrare rapida. Consultanta acordata inca de la proiectare este importanta in crearea unei oferte competitive, atat din punct de vedere tehnic cat si comercial.

Ce ne diferentiaza ?

Considerand ca factor important in derularea unei afaceri timpul de raspuns, TABLOMET si-a propus, inca de la inceput:
• sa vina cu o oferta cat mai completa de aparataj de joasa si medie tensiune, pentru ca un client sa gaseasca intr-un singur loc tot ce este necesar pentru o aplicatie.
• sa poarte un dialog continuu cu echipa de vanzari interna pentru cunoasterea problemelor clientilor nostri, pentru a le putea raspunde competent, de la proiectare pana la asistenta tehnica si service.
• sa sustina oferte competitive complexe si diferite a mai multor furnizori, parteneri ai nostri, spre a se plia pe necesitatile de calitate si pret cerute de clienti.

Propunerea noastra !

Calitatea fiecarui proiect implica o reteta unica, dar în fiecare caz sunt urmarite trei elemente: planificare atenta a managementului de proiect, utilizare de materiale de calitate si, cel mai important, o echipa experimentata si instruita, pregatita sa faca fata provocarilor.

Dorinta noastra !

În plus, ne-am dori foarte tare ca la vârsta senectuţii să vedem sistemele desenate sau construite de noi încă funcţionale şi, dacă se poate, cât mai puţin depăşite moral.

Echipa noastra !

Suntem tineri, energici, creativi. Căile bătute nu ne sunt străine, dar am învăţat că drumul cel mai scurt nu trece pe acolo, de cele mai multe ori.


Cariere

Dezvoltarea pietei de munca in ROMANIA

 

Sustinem continuu dezvoltarea fortei de munca din Romania si oferim locuri de munca de inalta specializare, intr-o piata dinamica, in plina evolutie.


Daca te-ai hotarat sa ni te alaturi ne poti contacta fie prin e-mail sau atasand CV-ul tau pe pagina destinata ” Cariera ” .

Personalizam fiecare oferta pe fiecare proiect, creem solutii care sa raspunda intocmai cerintelor. Ne bazam pe capacitatea noastra logistica si livram tablourile electrice asa cum ne-am angajat. Lucram cu cei mai buni in domeniu, astfel, tablourile uzinate pe care le comercializam, corespund din toate punctele de vedere: solutie tehnica, materiale de calitate, echipare conform normelor in domeniu, astfel incat, produsul finit este la cel mai inalt standard. Investim intreaga noastra experienta in dezvoltarea fiecarui proiect pentru ca, la final, sa fim mandri ca am fost parte din el.

Consultanta

Inca de la proiectare ne implicam in identificarea celei mai bune solutii. Varietatea portofoliului de produse, cat si profesionalismul echipei sunt principalele noastre atuuri.

Oferte Personalizate

Oferte Personalizate – acordam atentie speciala fiecarui proiect si specificatiilor lui. Alegem cea mai buna varianta pentru a va propune solutia corecta atat din punt de vedere tehnic, cat si comercial.

Materiale de Calitate

Materiale de Calitate – folosind cele mai bune componente, iti oferim un produs de cea mai buna calitate.

Livrare Rapida

Livrare Rapida – comenzile le livram oriunde este nevoie in cel mai scurt timp.

In cazul in care ai nevoie de un serviciu care nu se regaseste in lista de mai sus, te rog contacteaza-ne.

Facebook